13.08.14

Tūliņ iestāsies Bezskaidras naudas Jūga :)

Bezskaidras naudas laikmets strauji tuvojas Šrī Pītha Nīlajai...! Ir pienācis laiks vēl un vēl vairāk atraisīties no pasauliskā ... ;)

Ja plānojat apciemot Šrī Pītha Nīlaju atkal - mēs ļoti ceram, ka jūs plānojat - tad jums pilnīgi noteikti jāizlasa šis Šrī Pītha Nīlajas bloga ieraksts (saite uz oriģinālierakstu - Shree Peetha Nilaya blog un tulkojums atrodams tepat tālāk).


Atrodoties Gītas kursa ar Gurudži ietekmē, esam pārņemti ar noskaņu atraisīt sevi vēl vairāk no materiālās pasaules.... ;) 

Lai padarītu grāmatvedības un finanšu vadību vēl vieglāku, esam nolēmuši vairs ašramā nepieņemt maksājumus skaidrā naudā. Rišī  Madhavananda (ex Nāmdev) pēdējo mēnešu laikā ir atradis piemērotu bezskaidras naudas karšu sistēmu Šrī Pītha Nīlajai (ŠPN).

Šorīt pirmās kartes tika izsniegtas viesiem-pionieriem. Aptuveni 40 cilvēki ieguva savā īpašumā kartes, tā kā no 21. augusta turpmāk ikvienam būs nepieciešama karte, lai norēķinātos ŠPN: maksātu par ēdienu, nakšņošanu, kā arī iepērkoties veikalā.
(reģistratūrā un veikalā, kā līdz šim, pirkumus un norēķinus var veikt, izmantojot arī bankas kartes).

Ir pieejamas divu veidu kartes:
1. Reģistrētas kartes.
2. Nereģistrētas kartes.

Reģistrētā karte būs saistīta ar jums un tās iegādei jāveic neliela iemaksa (2 eur). Ja kāds vēlas personalizētu karti, par to jāpiemaksā 5 eur. Jūs varat izvēlēties, kāda informācija tiks uzdrukāta uz jūsu kartes. Parasti tas ir vārds (garīgais un/vai pasaulīgais) & tālruņa numurs.

Tāpat ir pieejamas arī nereģistrētas - anonīmas kartes. Iemaksa par tām arī ir 2 eur, taču tā ir atgūstama.

Abu veidu kartes var "uzpildīt" naudas automātā (bez cilvēku līdzdalības procesā), iemaksājot depozītu ar bankas karti vai skaidru naudu. Automāts tiks novietots galvenajā zālē. Tas sāks darboties no 21.augusta. Tāpat no automāta var veikt naudas izmaksu no kartes.
Lielu pasākumu laikā mēs, iespējams, organizēsim papildu naudas maiņas punktu gadījumos, kad pie automāta veidosies rindas.

Automāts būs līdzīgs šim bildē atainotajam

Galvenā reģistrētas kartes priekšrocība ir tā, ka nozaudēšanas gadījumā:
1) to var nobloķēt, ja glabājat tajā nozīmīgu naudas summu,
2) ja uz tās ir vārds un/vai telefona numurs, to ir vieglāk atdot tās īpašniekam.

Ja jums rodas jautājumi, mūsu viesu uzņemšanas komanda būs priecīga jums palīdzēt (saziņai klikšķiniet šeit).

Mēs ļoti ceram, ka šīs kartes atbrīvos jūs un padarīs jūsu nākamo viesošanos ŠPN vēl baudāmāku. 
Jai Gurudev! :)

P.S.: Tikai ziedojumi un 'Guru Dakshina' arī turpmāk, kā ierasts, tiks pasniegtas skaidrā naudā.

Oriģinālierakstus lasiet šeit un šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru