05.08.14

Augustā plānotās Daršanas atceltas UN svarīga ziņa saistībā ar atceltajām Daršanām

Ar nožēlu paziņojam, ka mums nācās atcelt šādas augustā plānotās Daršanas:

8. un 9. augusta Daršanas,
kā arī
16. augusta  Daršanu

Paejot pirmajām Bhagavadgītas kursa dienām, mēs redzam, ka Šrī Svami Višvananda sniedz daudz izsmeļošākus komentārus nekā bija cerēts. Bieži šīs dienas iestiepjas vēlos vakaros, kas ir brīnišķīgi, un mēs izjūtam milzīgu pateicību par to. Tomēr tā rezultātā nebūs iespējams atvēlēt papildu laiku Daršanām kursa laikā. 


Mēs ceram, ka ceļojuma atcelšana neradīs jums pārlieku lielas neērtības un jūs drīz radīsiet iespēju pabūt citā Šrī Svami Višvanandas Daršanā.



Taču mēs esam no sirds priecīgi paziņot, ka Šrī Svami Višvananda aicina ikvienu, kas līdz 1. augustam bija reģistrējies uz vienu vai visām augusta Daršanām, piedalīties bez maksas Bhagavadgītas kursā tajā dienā, kad bija paredzēta Daršana, uz kuru bijāt reģistrējušies, no plkst. 19:00.


Piemērs: ja bijāt reģistrējušies Daršanai 8. un 9. augustā, jūs drīkstat abus vakarus no 19:00 noklausīties tās dienas Bagavadgītas kursu.

Svarīga piezīme: Ja jūs nebijāt reģistrējušies, mēs nevarēsim jūs ielaist lielā apmeklētāju skaita dēļ. Pateicamies par jūsu sapratni.
Oriģinālierakstu lasiet šeit un šeit.
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru