09.08.14

Gītas un deju Daršana


Ir dažādu veidu Daršanas... vakar vakarā tie, kuri bija reģistrējušies atceltajai Daršanai un pieņēma Šrī Svami Višvanandas ielūgumu apmeklēt Gītas kursu pēc 19:00, saņēma īpašu svētību.


Kā Vinš ir teicis neskaitāmas reizes: "Nav sakritību". Tāpēc pilnīgi noteikti cilvēki sirdīs ļoti vēlējās dzirdēt Viņu skaidrojam Gītu, tomēr dažādu iemeslu dēļ nevarēja piedalīties kursā. Tādēļ, Šrī Svami Višvananda piepildīja viņu vēlēšanos un sagaidīja tos sakām: “Jai Gurudev visiem! Tiem, kas tikko ieradās - mēs esam Gītas 10.nodaļas 34. pantā. Tāpēc caur Kunga Žēlastību jūs dzirdēsiet deviņus pantus. Tas ir labi! Jūs iegūsiet no šiem deviņiem pantiem. Bhagavāns Krišna teicis, ka ‘tas, kurš dzird kaut tikai vienas nodaļas vienu pantu, gūs labu punya (nopelns, ieguvums, punkts).’ Pat, ja tas viss jums daudz neko neizsaka, vienkārši paturiet Kungu Krišnu prātā, atdodieties Guru Pēdām, ļaujiet sirdij just un jūs iegūsit no tā. Pat, ja prāts nesaprot, vienkārši aizveriet acis un uzņemiet to visu!”
Pēc Saviem komentāriem  Šrī Svami Višvananda dāvāja vēl vienu īpašu svētību, dziedot bhadžanas un aizrautīgi dejojot ar visiem kopā!




Noslēgumā pēc Gīta Ārati Viņš applūdināja mūs ar vēl vienu no Savām neskaitāmajām Mīlestības un Žēlsirdības svētībām - ar pāris minūšu meditāciju pilnīgā klusumā.






Atsauksmes:
“Tā bija brīnišķīga nakts, brīnišķīgs vakars! Tā man bija pirmā reize [kad klausījos Gītu]. Tā nu es raudāju kādas divas stundas [smejas]. Tas bija brīnišķīgi! Un šovakar pilnīgi noteikti būs tieši tāpat.” - Klīvens no Kudrefinas Šveicē (Cliven from Cudrefin)
“ Kad uzzināju, ka Daršanas ir atceltas un es varu ierasties uz Bhagavadgītas kursu, es biju tik laimīga, vēl jo vairāk, kad ierados un ieraudzīju Svami, jo vēlējos viņu redzēt jau kādu mēnesi. Un klausīties, kā viņš stāsta Bhagavadgītu - tā ir milzīga dāvana, kuru viņš dāvā mums! - Rošnē (Roshnee) no Strasbūras Francijā.


Oriģinālierakstu lasiet šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru