08.02.14

Lielā Šivas nakts (Šivaratri 2014)

"Kas ir Šivaratri (Shivaratri)? Patiesībā Šivaratri laikā jūs aizmirstat savu prātu un ļaujat tam domāt tikai par Dievišķo. Tas arī ir Šivaratri! Šivaratri sniedz pacēlumu un patiesi atmodina to, kas mīt dziļi jūsos." Šrī Svami Višvananda

Bhakti Marga ģimene ar prieku paziņo, ka Šrī Pīta Nīlajā (Shree Peetha Nilaya),  naktī no 28. februāra uz 1. martu notiks Šivaratri svinības. Visu nakti līdz pat 1. marta rītausmai notiks lūgšanas, kirtanu dziedāšana un dejas. Mēs ielūdzam visus pievienoties un pavadīt kopā ar MUMS šo tik īpašo nakti!



Pasākuma plānošanas komanda ļoti cenšas darīt visu, lai šajos svētkos ikviens labi pavadītu laiku, tādēļ pasākuma apmeklētāju skaita prognoze viņiem ļoti palīdzētu organizēšanā.
Ja jūs plānojat ierasties pasākumā, lūdzu reģistrējieties pasākumam, aizpildot anketu, kas atrodama, sekojot šai saitei: Šivaratri 2014 reģistrācija

Pasākums ir bezmaksas. Mēs Bhakti Margā vienmēr cenšamies, lai ikvienam bez izņēmuma būtu iespēja svinēt Dievu. Tomēr lūdzam tos, kuri ir svētīti ar šādu iespēju, ziedot naudu pasākuma laikā. Strādāsim kopā, lai Mūsu Ģimene godam varētu svinēt Dieva slavēšanu arī turpmāk.

Paldies!

* Reģistrācijas anketa ir angļu valodā. Valodu var nomainīt lapas labajā augšējā stūrī, tomēr ņemiet vērā, ka latviešu valodā šī anketa vēl nav pieejama - tulkotāja piezīme.

Oriģinālierakstu varat lasīt šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru