18.02.14

Gaismas pilsētas

Mēs vēlamies iepazīstināt jūs ar jaunu OM Hīlinga (OM Healing) grupas projektu:

Gaismas pilsētas. Bhakti Marga un OM Hīlinga projekts. Esiet starp tiem, kas izplata vairāk Gaismas mūsu skaistajai planētai un tās iedzīvotājiem. Aizsāciet jaunu OM Hīlinga grupu un pievienojieties projektam "Gaismas pilsētas"!

Vietas, kurās cilvēki dzīvo cieši blakus viens otram, ir dzīvīguma pilnas. Skumji, bet fakts, ka ne vienmēr tās ir arī piepildītas ar Gaismu. Tieši pretēji - bieži pilsētās dzīvojošie nav līdzsvarā ar dabu. Ne tikai ar "ārējo" dabu, bet arī ar savu "iekšējo dabu". Pilsētās dzīvojošo iekšējā Gaisma bieži vien noplok tik ļoti, ka tā gandrīz pavisam izdziest, tādēļ negatīvas domas un attieksme, stress un ciešanas ņem virsroku.

Uzsākot projektu "Gaismas pilsētas" mūsu mērķis ir, lai 2014.gadā OM Hīlinga nodarbības izplatās visās lielākajās pilsētās. OM Hīlinga apļi pastāvīgi notiek jau vairāk nekā 700 vietās uz Zemes, tādējādi tikai dažu gadu laikā, radot milzīgu iespaidu tūkstošiem cilvēku dzīvēs visā pasaulē, iesējot tumsā gaismas un mīlestības sēklas. Taču par spīti tam, ir vēl daudz pasaules pilsētu, kurās vēl nav OM Hīlinga grupas.

Lai saņemtu vairāk informācijas, sūtiet e-pastu uz col@om-healing.org

Drīzumā būs pieejama plašāka informācija par šo projektu mājaslapā www.om-healing.org

Oriģinālierakstu varat lasīt šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru