06.10.14

Devītā Mā forma - Siddhidatrī


Devītā Dievišķās Mātes forma - Dieviete Siddhidatrī - viens no Mahālakšmī aspektiem, kas parasti tiek godināts devītajā Navaratri dienā, bet šogad, saskaņā ar kalendāru, divas naktis - astotā un devītā -  iekrita vienā naktī, astotajā.

Šrī Savmi Višvananda sacīja: “Purānās ir teikts, ka Siddhidatrī Mā dzīvē dod  panākumus 18 jomās. Tātad tas, kurš lūdz Viņai šajā labvēlīgajā dienā, ir svētīts ar panākumiem. Te netiek runāts tikai par panākumiem biznesā. Viņa dod panākumus itin visā. Lai ko jūs arī vēlētos, ar Mātes Siddhidatrī Žēlastību, tas izdosies, neatkarīgi no tā, vai tas ir bizness, vai tās ir finanses, vai attiecības, vai arī kaut kas cits.

Šajā Siddhidatrī formā jau pats vārds saka ‘siddhi’. ‘Siddhi’ nozīmē ‘spējas’, ‘spēks’. Bet ‘siddhi’ ir nepieciešams arī ‘riddhi’, kas ir ‘buddhi’. Jums nepieciešamas zināšanas, viedums. Māte Siddhidatrī sniedz arī viedumu. Ja mēs savu prātu ziedojam Dievišķajam, mēs saņemam svētību. Mēs saņemam 18 siddhis, panākumus 18 jomās, kā jau Viņa teica. Bet, ja mēs ļausim prātam piesārņoties, ja mēs ļausimies muļķībām, tas ies zudumā.

Tātad, lūdziet, Mā Siddhidatrī katram dāvā Mīlestības Žēlastību, vieduma Žēlastību. Lai kur jūs arī būtu, lai ko jūs arī darītu, jūs esat cilvēks, un cilvēks nav ideāls. Mā to ļoti labi zina, un Viņa negaida no jums daudz, jo viss ir Viņas radīts. Katrs spēks, kas darbojas šajā pasaulē, ir Viņa.  Pats Dievs lūdz Dievišķo Māti, sakot:‘Tu esi spēks, kas deva mums spēju darboties.’ Mēs zinām, ka Šiva ir  ar Augstāko, bet Mā Siddhidatrī ir tā, kas Šivam dod spēku atbrīvot.“

Raksta oriģinālu varat lasīt šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru