15.07.14

Gurupūrņimā ar Šrī Svami Višvanandu



Pēc divām fantastiskām dienām, kurās notika četras daršanas, vakar pienāca Guru godināšanas diena. Lai izrādītu savu pateicību un cieņu savam Guru Šrī Svami Višvanandam, no daudzām un dažādām valstīm bija ieradušies vairāk nekā 1200 apmeklētāju. 


Agri no rīta notika Pada Pudža (Gurudži Paduku Abhišekā), ko veica Svamini. 

 

Vēlāk, 108 Bhadžanu stotra mala laikā (108 Bhadžanu dziedāšana), atnāca Šrī Svami Višvananda un ieņēma vietu Savā krēslā, kuru rotāja  milzīgs Adišeša. 


Redzot Viņu tur, mēs bijām tik ļoti laimīgi. Tas bija ļoti iespaidīgs skats! 


Vakarā notika vēl viena pudža: Abhišeka tika veikta Šrī Svami Višvanandas lotospēdām. Viņa 108 vārdu daudzināšanas laikā, katrs no mums varēja sniegt lotosa ziedu Viņa lotospēdām.


Protams, tur bija Prasādas pārpilnība. Pēc Gurudeva svētības saņemšanas tā tika izdalīta visiem. (Tas ir neticami, ko mūsu virtuves komanda ir paveikusi šajās dienās! Es neesmu pārliecināta, vai Bhagyshri gulēja vispār?) 


Trīs dienu laikā mēs bijām izveidojuši sava veida "alus dārzu" - šeit pieejamie kārumi - mango lassi, kartupeļu frī, popkorns, samosas, picas un daudz kūku!



Kopumā - tas bija varens pasākums!

Ziņa no organizatoriem:
Mēs vienmēr cenšamies organizēt visu, cik labi vien iespējams, lai visas 1200 bhaktas redzētu savu Guru, bet ierobežotajā telpā ne vienmēr ir iespējams. Mēs atvainojamies par visām neērtībām, ja esam tādas jums sagādājuši. Ja jums ir kādas idejas vai risinājumi, mēs būsim laimīgi tos īstenot kopā ar jums.

Oriģinālierakstu lasiet šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru