23.07.14

Seva Svētā Lutmera Bērnu patversmē Kenijā

Šo stāstu par Gurupurnimas Sevu, kas tika veikta 2014.gada 13.jūlijā, Sv. Lutmera Bērnu patversmē (St. Luthmer Children Home), atsūtījis Rakēšs (Rakesh) no Kenijas:

Sv. Lutmera Bērnu patversmē, kura atrodas Ruiru rajonā, Kenijā, mitinās 40 bērnu.
Par viņiem rūpējas 3 sievietes, kuras juta aicinājumu izveidot mājas un palīdzēt šiem jaukajiem bērniem.


Bhakti Margas Kenijas komanda devās uz šo māju, lai apciemotu bērnus, dāvātu tiem Gurudži Mīlestību un darītu tos laimīgus pat, ja tas būtu tikai uz pāris stundām.

Priecīgās sejas un smaidi, kad bērni ieraudzīja mūs un dāvanas, ko atvedām, nav aprakstāmi!


Viņi mūs sagaidīja ar pāris burvīgām dziesmām. Video jūs varat apskatīt Flickr albumā - saiti uz to atradīsiet šī ierakstā beigās.


Bērniem tika sadāvināti kaudzēm saldumi, un viņi bija ļoti laimīgi. Daži no tiem pat piepildīja visas kabatas. Redzēt viņus tik aizrāvušos dāvāja mums neaprakstāmu prieku.


Šis mazulis ir vienkārši burvīgs.


Tā kā notiek Pasaules Futbola čempionāts, mums radās ideja uzdāvināt viņiem futbola bumbas. Ak, kā viņiem patika šīs dāvanas - daži no tiem spēlāja kā superzvaigznes!


Mūsu komandā bija arī divi zobārsti, kas veica visu bērnu zobu pārbaudi. Apzinājām tos, kuriem bija kāda vaina, un par viņiem parūpēsies tā, lai visiem būtu 'Colgate smaids' :D


Izņemot šo mazo jaukumiņu, kas bija pārāk aizrāvies ar konfektēm, tādēļ pasēpās aiz krēsla, lai izvairītos no zobu pārbaudes.


Tā bija patiesa pieredze, kuru glabāsim sevī, un svētība no Gurudži, ka Viņš dāvāja mums iespēju kalpot šiem Viņa bērniem.


Bez Viņa Žēlsirdības, nekas nav iespējams.
Dievs ir Mīlestība, Dievs ir Labestīgs.
Esi šī Mīlestība, esi VIŅA Labestība.

~ mūžam pie VIŅA Lotusa Pēdām ~
 ♥Ar Mīlestību ♥

Lai aspaktītu visas fotogrāfijas un video, lūdzu, dodieties uz mūsu Flickr lapu, sekojot saitei:

Oriģinālierakstu lasiet šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru