18.07.14

Jagna Bhakti Margas draugiem

13. jūlijā, nākamajā dienā pēc Gurupūrņimas, Šrī Svami Višvananda visiem klātesošajiem Bhakti Margas draugiem uzrīkoja jagnu. Faktiski tā bija Viņa dāvana visiem.  Šādu jagnu Viņš rīko jau trešo gadu pēc kārtas.

Atšķirībā no pagājušā gada Bhakti Margas draugu jagnas šoreiz piedalījās daudz vairāk cilvēku -  šeit bija ap 330 BM draugu. Bhakti Margas ģimene strauji pieaug.  Jagnā piedalījās arī astoņi BM Svami un Svamini.


Tas bija Dievišķas klātbūtnes pildīts brīnišķīgs pasākums. Kā šī gada Gurupūrņimas runas laikā sacīja pats Svamidži: "Visos citos laikos bija nepieciešams veikt lielas askēzes, bet šajā laikmetā viss, kas tiek prasīts, ir tikai prāta tīrība un skaidra sirds, lai Mīlestība varētu laist asnus un augt! Nekas cits. Un tas ir tik vienkārši! "



Protams, ar šo spēcīga Vēdisko rituālu Šrī Svami Višvananda visiem klātesošajiem cilvēkiem palīdzēja attīrīt viņu prātus un sirdis. 
Kā Viņš teica: "Guru ir šeit, lai jums atgādinātu par uzticēšanos.  Nav svarīgi, kā jūs peldat! Guru būs zem jums, Viņš cels jūs augšup, lai jūs pats sevi nenogremdētu un nenoslīcinātu."



Re, ko viņš ir paveica šajā jagnā - Viņš mūs visus cēla augšup, lai mēs varētu peldēt vēl labāk un ātrāk. Un ne tikai to - visus dalībniekus Viņš apbēra ar lielu Žēlastību un Viņa Dievišķo svētību.
Visu vārdā: „Paldies, mīļotais Svamidži!”


Gurupūrņimas laikā Viņš arī teica: "Satguru darbojas un mājo ikviena visdziļākajā sirds stūrītī. Tātad, raugiet! Saskatiet Guru sevī! Un ziniet, lai kur jūs arī būtu, es vienmēr esmu ar jums!"
Jai Gurudev.

Oriģinālierakstu lasiet šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru