02.04.14

18 dienu Bhagavadgītas kurss ar Šrī Svami Višvanandu

"Vienmēr, kad cilvēce atkāpjas no Dharmas, vienmēr, kad cilvēce novirzās no ceļa, vienmēr, kad cilvēce sapinas negativitātes tīmekļos, Kungs ieradīsies, lai glābtu."
- Bhagavadgīta, 4. nodaļa, 7.pants 



Lielākā daļa skolotāju komentē garīgos tekstus ar prātu, jo viņiem nav bijusi iespēja piedzīvot Dievišķo nepastarpināti. Savukārt tad, kad skolotājs ir pats piedzīvojis Dievišķo, viņa mācības no pārējām atšķiras ar Vienkāršību. Svami Višvananda, kurš pastāvīgi ir vienots ar Dievišķo, spēj garīgos tekstus pasniegt vienkārši. Tā, lai ikdienas cilvēks, kuram nav bijusi iespēja pavadīt visu savu dzīvi, lasot garīgos tekstus, varētu saprast to, kas Dievam sakāms. 

Bhagavadgīta tiešā tulkojumā nozīmē "Kunga dziesma". Tā ir sens Indiešu garīgais teksts, sacerēts kā dialogs starp Dievu un cilvēku. Tā atklāj cilvēka eksistences mērķi un iemeslu. Tā apraksta sevis izzināšanas zinātni un veidu, kādā cilvēki var nodibināt mūžīgas attiecības ar Dievu. 

Pirmo reizi Šrī Svami Višvananda sniegs komentārus par Bhagavadgītu 18 dienas pēc kārtas. Tā ir vienreizēja iespēja gūt zināšanas no garīgā skolotāja, Kurš atklās un paplašināti skaidros vienu no diženākajiem pasaules garīgajiem tekstiem.

Dalībniekiem ir ieteicams būt vismaz pamatos pazīstamiem ar Kunga Krišnas dzīvi un to, kādēļ notika Mahabharatas karš, lai Svamidži spētu virzīt un palīdzēt Kursa dalībniekiem pēc iespējas pilnīgāk.

Šis seminārs notiks Šrī Pīta Nīlajā - "Dievišķās Mātes mājvietā", kurā valda neizsīkstošs garīgums - laikposmā no 2014. gada 30. jūlija  līdz 16. augustam.

Tiks nodrošināts tulkojums krievu, franču, vācu un citās valodās pēc pieprasījuma.

Lūdzu reģistrējieties kursam, sekojot saitei:



Oriģinālierakstu lasiet šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru