14.05.14

Šrī Svami Višvanandas Satsanga Londonā 12.maijā


Vakardien notika pirmais pasākums ar Gurudži Londonā - Satsanga Austrumlondonā. Bija prieks redzēt tik daudz sekotāju no citām valsīm, kas bija sabraukuši piedalīties šīs nedēļas pasākumos ar Svamidži. Tieši tāpat bija ļoti jauki redzēt daudz jaunu seju starp 150 sanākušajiem apmeklētājiem.


Pirms Svamidži ierašanās, Svamini Karuna un Heizela Kortneja - augstu novērtēta žurnāliste, kas raksta par alternatīvo medicīnu un garīgām tēmām - noturēja īsas ievadrunas. Heizela, kura satika Svamidži pirmo reizi pagājušajā gadā, runāja par Viņu kā Garīgu Skolotāju, kurš "piedzimis zinot". Tā bija ļoti interesanta runa, kura iepazīstināja ar Svamidži un sniedza ievirzošu ieskatu Viņa misijā.


Visbeidzot mēs sākām dziedāt "Nārājana Džei Govinda Harē" (Narayana Jai Govinda Hare) un pēc pāris minūtēm mūs aplaimoja Svamidži ierašanās. Kā ierasts, Svamidži iesāka, dziedot bahadžanas, un savā Gurudži veidā aicināja visus pievienoties, palīdzot atkārtot Viņam līdzi. Drīz vien viss pūlis laimīgi plaudēja un dziedāja līdzi!


Vakara gaitā izskanēja daudz interesantu jautājumu, un mēs visi bijām ļoti pateicīgi dzirdēt Svamidži ar humoru caurvītās atbildes. Īpaši jauks moments bija, kad Svamidži jautāja visiem izteikt savu viedokli par to, "kas ir dvēsele". Svamidži ļoti patika kāda pirmo reizi uz pasākumu atnākušā atbilde - "mazliet Dieva" - Svami smējās un aši piebilda "bet nevis mazs Dievs, tas gan jau ir kas pavisam cits."


 Oriģinālierakstu lasiet šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru