23.11.14

Ātma Krija Joga izplatās Centrālajā un Dienvidamerikā

Dažu pēdējo mēnešu laikā sekotāji Meksikā, Argentīnā un Brazīlijā bija ļoti aizņemti!


Dažādās Meksikas pilsētās cilvēki apvienojās, veidojot OM Hīlinga grupas, organizējot jaunus Ātma Krija Jogas seminārus, pudžas kursus, jagnas un daudz ko citu. Aplūkosim nedaudz tuvāk, kas notika Meksikā un Dienvidamerikā.

8.septembrī Gvadalaharā notika jagna, Ātma Krija Jogas kurss, pudžas kurss un Satsanga ar Svamini Džanani (Swamini Janani).
 

Vien nedēļas nogalē Gvadalaharā vairāki pasākumi tika apvienoti vienā lielā seminārā. Kopā ar Svamini Džanani un Amerikas Ātma Krija Jogas koordinatoru Varahi sapulcējās daudz cilvēku un veica jagnu, mācījās Ātma Krija Jogu un uzzināja, kā jāveic pudža dievībai.

 Sadarbojoties ar organizatoriem Meksikā, kāds raksta:

Tikko es runāju ar mūsu OM Hīlinga organizatori Sonju par Svamini vizīti šajā nedēļas nogalē. Viņa dzīvo Meksikā un daudz ceļo, pasniedzot seminārus un vadot OM Hīlingus daudzās vietās. Gvadalaharā ir notikuši jau trīs OM Hīlingi ar 74, 100 un 82 cilvēku piedalīšanos!
Tātad šajā nedēļas nogalē Svamini Džanani ir Gvadalaharā, lai vadītu pudžas kursu (uz to pierakstījušies 110 cilvēki!!), jagnu (reģistrējušies 160 cilvēki!!) un Ātma Krija Jogas kursu (par to atbild Varahi), uz kuru pieteikušies 45 cilvēki. Vai tas nav lieliski!? Domāju, ka jūs priecātos, izdzirdot šo!

Kāda pasākumu organizatore, kas ieguldījusi milzīgu darbu, lai Meksikā ieviestu OM Hīlingu un iepazīstinātu jaunus cilvēkus ar Svamidži, raksta par savu pieredzi:

Šrī Svami Višvanandas Mīlestības un OM Hīlinga ierašanos Meksikā vairāki simti cilvēku sagaidīja ar atvērtu sirdi. Tā, it kā viņi ar atplestām rokām kopš senseniem laikiem būtu gaidījuši Viņa svētības saņemšanu. Uz katru OM Hīlingu pie mums nāca arvien vairāk jaunu cilvēku. Šie cilvēki bija cerību pilni.

Gvadalaharā uz mūsu pirmo OM Hīlingu ieradās 74 dalībnieki. Viņi nāca no dažādām vietām, arī no ļoti attālām, sekojot savas sirds aicinājumam. Tas bija brīnumaini, kā viņi ieradās un veltīja sevi. Cilvēki nekad nebeidz mūs pārsteigt. Pirms mūsu otrā OM Hīlinga, vienu dienu pēc paziņojuma izlikšanas mēs saņēmām 73 pieteikumus vietu rezervēšanai.

Meksika aicina mīlēt, un šis aicinājums nāk no sirds.

Morejā (Morella) mēs nolēmām mūsu otro OM Hīlingu organizēt brīvā dabā. Tieši pirms OM Hīlinga sākuma mēs saņēmām skaistu debesu dāvanu, kas uzrunāja visu sirdis, vēstot “Es esmu kopā ar jums.” Skaidrās debesīs parādījās burvīga varavīksne, lai svētītu mūs.

Vēlāk atbrauca divas sievietes, kuras nezināja precīzu pasākuma norises vietu. Viņas bija apmaldījušās un sacīja mums, ka sekojušas saldam aromātam, kas vēdīja gaisā. Viņas pēdējās pievienojās aplim.

Jauka vecmāmiņa OM Hīlinga laikā redzēja vīziju, ka Šrī Svami Višvananda viņu apskauj un noņem viņai sāpes. Viņai pat nācās stāvēt, jo sāpes bija grūti izturamas. Viņa spēja palikt aplī tikai pateicoties savam milzīgajam gribasspēkam. Pēc OM Hīlinga viņa jutās daudz labāk.

Zvaniņu skaņas, mantras, bungas un lūgšanas nezināmās valodās, krāsas un simboli… Šādi Meksika piedzīvoja OM Hīlingu. Šī tauta spēj just tik dziļi, un tai ļoti nepieciešama Mīlestības enerģija!

Paldies Tev, Šrī Svami Višvananda, par iespēju iegūt šo pieredzi!
Meksika atpleš tev savas rokas mūžīgā apskāvienā.
Ar Mīlestību, Sonja Meksikā



OM Hīlings Ihuacio (Ihuatzio)

 

OM Hīlings Ihuacio - senā vietā, kas kādreiz bijusi Purhepečas karalistes (P'urhépecha kingdom) galvaspilsēta


Ja jūs dzīvojat Meksikā un vēlaties būt informēti par  jaunu grupu veidošanos un jaunajiem pasākumiem valstī, sekojiet informācijai OM Hīlinga Meksikas lapā sociālajā tīklā Facebook:
Tādā veidā, piedaloties šī vasaras organizatoriskajās aktivitātēs Meksikā, kāds sekotājs devās uz Argentīnu, lai palīdzētu tur ieviest OM Hīlingu.

Te būs dažas fotogrāfijas no dažādām Argentīnas vietām, kurās sāka notikt OM Hīlingi. Katrs attēls ir no citas pilsētas. Cik gan ātri OM Hīlings uzņēma apgriezienus Argentīnā!

 


Taču Argentīna nav vienīgā valsts Dienvidamerikā, kuru pārņem Ātma Krija Jogas prakse. Arī Brazīlija dalījās ar attēliem, kuri uzņemti dažādos valsts nostūros, parādot daudzās vietas, kurās tika organizēti OM Hīlingi.

Un tātad, katrs attēls ir no citas Brazīlijas pilsētas!
 




Brīnišķīgi ir vērot, kā Ātma Krija Joga un Šrī Svami Višvanandas Mīlestības vēsts izplatās visā pasaulē caur cilvēkiem, kuru saikne ar tām izpaužas tik līksmi un dedzīgi.

Oriģinālierakstu lasiet šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru