12.01.15

Šrī Svami Višvananda atklāj vienu no mantras 'Om Namo Nārājanāja' noslēpumiem

Pēdējā laikā Šrī Svami Višvananda atkārtoti atgādināja mums un pasaulei par to, cik nozīmīgi ir skandēt Dieva Vārdu - un īpaši skandēt Mahāmantru OM NAMO NĀRĀJANĀJA (OM NAMO NARAYANAYA).

OM ir atmoda, Namo ir realizācija, Nārājanāja ir galējā Dieva Augstākās realitātes sasniegšana. Skandējiet un meditējiet uz Viņa svēto Vārdu.
 - Svami Višvananda (@vishwananda) 2015.gada 6.janvārī

Vakardien Daršanai beidzoties, īsi pirms Ārati Šrī Svami Višvananda teica nelielu, bet nozīmīgu runu, pārsteidzot mūs visus, tādēļ ka kopš 2011. gada bija pārstājis teikt runas Šrī Pītha Nīlajā notiekošajās Daršanās.

Viņš taujāja klātesošajiem:
"Cik daudzi no jums skaita Džapu (Japa) katru dienu? [ne pārāk daudz rokas tika paceltas] Jūs ēdat katru dienu?.. [smiekli]
Tiem, kas katru dienu skaita Džapu ar mantru ‘Om Namo Nārājanāja’, Mahavatārs Babadži vēlas, lai es atklāju kādu šīs mantras noslēpumu - to, kā jūs varat gūt pilnīgu labumu no tās. Tāpat, kā jau teicu agrāk, laiki mainās, pasaulē dzīve kļūst grūtāka. Jūs to jau esat ievērojuši, vai ne? Vienīgā, kas dāvās mieru pasaulē, ir mantra ‘Om Namo Nārājanāja’, un ja skaitāt Džapu ik dienas ar mantru ‘Om Namo Nārājanāja’, tad es jums iemācīšu šo mudru, kas saistīta ar mantru ‘Om Namo Nārājanāja'. Tā ievirza prātu, paceļot jūsu sirds enerģiju un izplatot to pasaulē, tādējādi tā palielina mantras 'Om Namo Nārājanāja' efektu jūsos, kā arī palīdz ārpusē, nesot mieru šajā pasaulē."

Pēc tam Gurudži iemācīja īpašu mudru tiem, kas jau ilgāku laika periodu katru dienu bija skandējuši 16 vai varāk malas apļus ar mantru 'Om Namo Nārājanāja'. Izrādījās, ka starp klātesošajiem tādi, kas atbilda šiem nosacījumiem, bija tikai pāris cilvēki. Viņi tika izvēlēti šīs īpašās Svētības saņemšanai, lai palīdzētu pasaulei.

Piezīme:  Ja esat iedvesmoti skandēt mantru vairāk un uzsākt tuvākas attiecības ar Dievišķo - cilvēces un savam ieguvumam - tad jūs varētu interesēt "Mantras projekts" (Mantra Project) - īpaša garīga prakse 40 dienu garumā, kuras laikā tiek skandēta mantra 'OM NAMO NĀRĀJANĀJA'. Tā ir gan vienkārša, gan ļoti spēcīga prakse, kuru kopš šī projekta uzsākšanas 2012.gadā veikuši jau daudzi visā pasaulē. Veiksmīgi pabeidzot praksi, jūs saņemsiet īpašu rokassprādzi, kuru iesvētījis Šrī Svami Višvananda, un kura atbalstīs jūs virzīties tālāk jūsu garīgajā ceļā. Lai iegūtu vairāk informācijas, atsūtiet īsu ziņu uz e-pastu: mantraproject@bhaktimarga.org (starptautiskais e-pasts); mantrasprojekts@gmail.com (Latvijā).


Oriģinālrakstu lasiet šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru