11.01.15

Jaungada svinības ar Šrī Svami Višvanandu


Vecgada dienā Šrī Svami Višvananda Saviem sekotājiem nosūtīja Tviterī vairākas ziņas, dāvājot Savu Svētību, kā arī novēlot visu to labāko 2015. gadā:

“Šis aizejošais gads daudziem no jums kalpoja kā pamatīga mācību stunda. Neaizmirstiet to, ko 2014.gads ir jums iemācījis, un audziet līdz ar jauno dzīves pieredzi - spēcīgi un pacietīgi.” 

“Vēlu jums visiem laimīgu Jaunā Laikmeta sagaidīšanu, un lai tas visiem jums atnes veiksmi un milzīgu prieku jūsu garīgajā un pasaulīgajā dzīvē. Laimīgu Jauno Gadu!”
 
 “Lai Kungs, kas ir Dvēseļu dvēsele, nes jūs visus Savā Kosmiskajā spēlē, un lai Viņa Žēlsirdība ir ar jums visiem. Tā ir mana lūgšana.”

“Laidīsimies Mūžīgajā dejā ar Kungu, uzsākot jauno gadu ar Viņa prieku un svētību virzīties uz Realizāciju.”
 
 “Uzsāciet jaunu gadu ar stingru apņemšanos mīlēt un saskatīt Dievu it visā, ko Viņš radījis, īpaši cilvēkos, kurus satiekat ik dienas, jo tā ir Viņa dāvāna mums.”

“Laimīgu Jauno Gadu jums visiem! Es nesu jūs visus sev līdzi Savā sirdī un svētīju jūs ar Giridhari Mīlestību. Lai Guru Žēlsirdība un Dievs ir ar jums.”
 
“Ar Guru Žēlsirdību un Guru vadībā atdodiet sevi Viņa Lotosa Pēdām. Laimīgu Jauno Gadu! Mīlu jūs visus.” 
 
Vakarpusē Šrī Pītha Nīlajā Jaunā gada svinības sākās ar Dievišķajai Mātei veltītu uzvedumu, kuru bija sagatavojuši bērni:  




Pēc uzveduma Šrī Svami Višvananda mums teica: “Mēs svinam vecā gada beigas un jaunā sākumu. Katru reizi mēs uzsākam jaunu gadu ar kādu apņemšanos mainīties, virzīties uz priekšu pa garīgo ceļu vai ikdienas dzīvē. Lai kāds arī būtu jūsu mērķis, jūs tiekat piepildīti ar jaunu spēku un enerģiju, un visvarenākais spēks no visiem mīt Paša Kunga Vārdā.

Visas šīs Dievišķās īpašības atmostas jūsos, kad uzsākat gadu, slavinot Viņu, atminoties Viņu. Pat vairāk par vienkāršu apņemšanos sasniegt kaut ko... ja jums ir apņemšanās sasniegt Pašu Kungu, Viņa Mīlestību, Viņa Žēlsirdību, Viņš darīs to iespējamu; kad kas tāds uzplaukst jūsu sirds dziļumos, atklātībā, Viņš nespēj atteikt. Tāpēc kā katru gadu - lai apņemšanās augt garīgumā, tiecoties uz Viņa Lotosa Pēdām - lai tā tiek atmodināta jūsos, jūsu sirds dziļumos. Tāpat kā Šrīmati Radharānī ir vienmēr Viņam līdzās, lai jūs atainojat to pašu.”

Tā Jaunais 2015.Gads tika sagaidīts, dziedot un izdejojot Dievišķos Vārdus. Aptuveni pusotru stundu Šrī Svami Višvananda, Bhakti Margas mūziķu un sekotāju atbalstīts, dziedāja bhadžanas.







Pāris minūtes pirms pusnakts Sri Svami Višvananda devās uz Templi, lai veiktu Ārati. Viņam pievienojās visi klātesošie.








Pēc Ārati visi tika aicināti doties ārā, lai pie galvenās ieejas Šrī Pītha Nīlajā vērotu svētku uguņošanu.






Tieši pirms uguņošanas sākuma Šrī Svami Višvananda visus pārsteidza, projicējot nelielu video uz ēkas sienas, ar kura palīdzību iepazīstināja ar jauno Bhakti Margas logo, kas atspoguļo Jaunā Laikmeta sākšanos.







Savukārt pēc uguņošanas Šrī Svami Višvananda katru personīgi svētīja ar ‘Višnu Padam’ (Padam - pēdas), neilgu brīdi uzliekot Tās katram uz galvas.




Nakts svinības nolsēdza Bhadžanu Disko, dāvājot visiem klātesošajiem iespēju sākt Jauno 2015.Gadu, klausoties Dievišķos Vārdus un dejojot ar Pašu Kungu mūsu mīļotā Guru Šrī Svami Višvanandas veidolā.

 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru