24.04.15

Tuvojoties Bhakti Margas Desmitgades jubilejai...

Papildu mūsu ikdienas "darbiem" (ja vien tādi vispār pastāv...) mēs šobrīd esam aizņemti gatavojot grandiozus svētkus:

Bhakti Margas Desmitgades jubileja



... un mēs vēlamies, lai tie izdodas cik vien skaisti iespējami. 

Šajās svinībās būsim sagatavojuši ļoti gardus un saldus ēdienus - barību Jūsu ķermenim, savukārt, dažādas brīnišķīgas uzstāšanās pabaros Jūsu Dvēseli. 

Tā kā mūzika ir ļoti svarīga Bhakti Margas sastāvdaļa, mēs esam pasūtījuši milzīgu profesionālu brīvdabas skatuvi, uz kuras trīs dienas varēsiet vērot burvīgu koncertprogrammu.

Lūk, svētku programma:


Vispirms (piektdienas vakarā) mēs izbaudīsim grupu "Karthigesan" no Dienvidāfrikas. "Karthigesan" ir viesojušies un priecējuši Bhakti Margu Šrī Pītha Nīlajā jau vairākkārt. Lūk, šo mākslinieku uzstāšanās video:


Lūk, maģiskās grupas "Kirtanyas" no ASV video. "Kirtanyas" uzstāsies sestdienas vakarā, un mēs nevaram vien sagaidīt mirkli, kad satiksim šos mūziķus un kopīgi kārtīgi izballēsimies.  Šie mūzikanti ir jauni, mūsdienīgi, nodošanās un mīlestības pilni:



...un visbeidzot šarmantā Bittu Malick mūzikas video. Bittu Malick ar Svamidžī personiski pirmo reizi iepazinās martā Holi svētku laikā notikušajā pēdējā svētceļojumā uz Vrindāvanu. Viņš ir populārs mūziķis ne vien Indijā, bet arī Krievijā, un ir ļoti laimīgs par iespēju priecēt Svamidžī un viesus šajās jubilejas svinībās.  


Mēs, Bhakti Margas pārstāvji, Špringenā būsim ļoti laimīgi, ja jūs visi ieradīsieties, pievienojoties mums, lai kopīgi ar prieku un pateicību svinētu un godinātu Svamidžī veikumu pēdējo 10 gadu laikā. Kā jau jūs noteikti esat pamanījuši un piedzīvojuši paši uz savas ādas: mēs protam svinēt! Tādēļ pievienojieties mums, lai pavadītu neaizmirstamas trīs dienas, kas iezīmēs Jaunā Apziņas laikmeta sākumu!

Oriģinālrakstu lasiet šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru