15.04.15

Bhakti Margas Desmitgades svinības (no 2015.gada 10. - 12.jūlijam)

2015.gada 10.-12.jūlijā Šrī Pītha Nīlajā (Špringenā, Vācijā) notiks pats nozīmīgākais Bhakti Margas pasākums tās pastāvēšanās laikā. Tas veltīts Šrī Svami Višvanandas misijas "Bhakti Marga" desmitgadei.
Ikvienam sekotājam, kurš var to atļauties, jāierodas šajā pasākumā.



Lai šis kļūtu par BM lielāko notikumu, atkarīgs no jums. Iedomājies Guru smaidu, kad viņš ierauga visus tos cilvēkus, kuri ieradušies pateicoties... Tev! Tas ir brīnišķīgākais veids, kādā jūs/mēs varam pateikt "paldies" Viņam. Mēs vēlamies pārsteigt Viņu ar tādu svinību dalībnieku skaitu, kas pārsniegtu visas mūsu cerības.


Mēs trīs dienas un naktis izbaudīsim pasaulē atzītas muzikālas uzstāšanās un pilnu spektru Bhakti Margas aktivitāšu, prezentācijas un satsangas, kā arī jūsu atpūtai un palutināšanai piedāvāsim tirdziņu, kurā varēsiet iegādāties gan dažādas preces un labumus, gan veģetārus indiešu un rietumu virtuves gardumus.
Ņem līdzi savus draugus, reģistrējies pasākumam, rezervē naktsmītnes un gatavojies lielākajai desmitagdes ballei!
Lai reģistrētos, lūdzu, klikšķini uz šīs saites: http://bookings.bhaktievent.de/events/


Uz pasākuma laiku istabiņas Centrā jau ir pilnībā rezervētas. Bet neraizējies, mēs esam veikuši rezervāciju mūsu klientiem dažādās tuvējās apkaimes viesnīcās un viesu mājās. Šī īpaša Bhakti Margas rezervācija būs aktīva līdz 2015. gada 30.maijam, un, veicot to, jums jāatsaucas uz Bhakti Margu. Esam parūpējušies, lai jums, jūsu ģimenei un draugiem būtu iespēja nakšņot jaukās vietās par pieņemamu cenu. Lai apskatītu naktsmītņu vietas, klikšķiniet uz norādītās saites: http://www.bhaktimarga.org/events/accommodations
 
Pasākuma norises vieta: Shree Peetha Nilaya, Am Geisberg 1-6, 65321 Heidenrod – Springen, Germany

Oriģinālrakstu lasi šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru